Max eXtensions 2.0 in 40 en 50 cm per 25 stuks

25,00
(30,25 incl. BTW)
Euro socap kleur 1B Euro socap kleur 4 Euro socap kleur 6 Euro socap kleur 8 Euro socap kleur 10 Euro socap kleur 12 Euro socap kleur 27 Euro socap kleur DB3 Euro socap kleur DB4 Euro socap kleur 26 Euro socap kleur 20 Euro socap kleur DB2 Euro socap kleur 1001 Euro socap kleur 1004 Euro socap kleur 1002 Euro socap kleur 140 Euro socap kleur 18/24
+

Max eXtensions 50cm Natural Straight met de vernieuwde kleine bondings


Met de hairextensions van Max realiseert u in een mum van tijd een modern kapsel met lang, mooi en voller haar. De extensions creeren makkelijker een een grotere volume dan de overige merken dat doen zonder dat dit de verzorging beinvloed. Door de hogere kwaliteit is deze extension de geschikte keus hiervoor.

De Max eXtensions zijn zorgvuldig uitgezocht en bewerkt. De haren zijn van de wortel tot aan de punten in dezelfde richting gesorteerd, gekamd (Remis haar) en gebonden. In een volgende stap zijn de haren in een speciaal, hoogwaardig proces gebleekt en in de gewenste kleur gekleurd.

Hechtingen uit 100 % natuurlijke keratine maken het mogelijk de draagbaarheid van de extensions te verlengen, zonder de structuur en integriteit van het eigen haar te beschadigen. De extensions zijn te verwijderen met een verwijdertang en verwijdervloeistof zonder het eigen haar te schaden.

superieure Italiaanse keratinehechtingen waardoor ze onmiddellijk verwerkbaar zijn met de traditionele warmtetangen of met de nieuwe ultrasone tangen.

De Max eXtensions hairextensions zijn niet 100% steil. Na 1 maal gewassen te hebben zal hier een zeer lichte slag in ontstaan.

Let op! Het is een natuurproduct welke behandeld is in verfbaden. Hierdoor kan er een kleine kleurafwijking ontstaan.

Valkhair de specialist in exclusieve en betaalbare hairextensions. Vandaag besteld, morgen in huis. Voor bedrijf en particulier