Max eXtensions 2.0 in 50cm 25stuks

30,00
(36,30 incl. BTW)
Max Extensions kleur 1B Max Extensions kleur 2 Max Extensions kleur 4 Max Extensions kleur 6 Max Extensions kleur 8 Max Extensions kleur 10 Max Extensions kleur 12 Max Extensions kleur 14 Max Extensions kleur 11 Max Extensions kleur 17 Max Extensions kleur 19/24 Max Extensions kleur DB3 Max Extensions kleur 1001 Max Extensions kleur 20 Max Extensions kleur 141
+

Max eXtensions 50cm Natural Straight met de vernieuwde kleine bondings


Met de hairextensions van Max realiseert u in een mum van tijd een modern kapsel met lang, mooi en voller haar. De extensions creeren makkelijker een een grotere volume dan de overige merken dat doen zonder dat dit de verzorging beinvloed. Door de hogere kwaliteit is deze extension de geschikte keus hiervoor.

De Max eXtensions zijn zorgvuldig uitgezocht en bewerkt. De haren zijn van de wortel tot aan de punten in dezelfde richting gesorteerd, gekamd (Remis haar) en gebonden. In een volgende stap zijn de haren in een speciaal, hoogwaardig proces gebleekt en in de gewenste kleur gekleurd.

Hechtingen uit 100 % natuurlijke keratine maken het mogelijk de draagbaarheid van de extensions te verlengen, zonder de structuur en integriteit van het eigen haar te beschadigen. De extensions zijn te verwijderen met een verwijdertang en verwijdervloeistof zonder het eigen haar te schaden.

superieure Italiaanse keratinehechtingen waardoor ze onmiddellijk verwerkbaar zijn met de traditionele warmtetangen of met de nieuwe ultrasone tangen.

De Max eXtensions hairextensions zijn niet 100% steil. Na 1 maal gewassen te hebben zal hier een zeer lichte slag in ontstaan.

Let op! Het is een natuurproduct welke behandeld is in verfbaden. Hierdoor kan er een kleine kleurafwijking ontstaan.

Valkhair de specialist in exclusieve en betaalbare hairextensions. Vandaag besteld, morgen in huis. Voor bedrijf en particulier