Lisap Color Remover per zakje van 25gr

2,50
(3,03 incl. BTW)
+

Lisap Color Remover per zakje van 25gr

Professionele kleurcorrector. S

peciaal ontwikkeld om permanente of semipermanente kleuren te verwijderen of te corrigeren. Praktische zakjes voor één behandeling. Makkelijke bereiding met warm water of met Developer (10-20 Vol. / 3-6 %). Werkt snel en de speciale samenstelling is rijk aan verzorgende polymeren, lanoline en rijstzetmeel, die zorgen voor bescherming en glans.

 

Gebruikersaanwijzing:
Vermeng 1 zakje Conditioning Color Remover met 60/70 ml warm water in een niet-metalen bakje voor een lichte kleurcorrectie, bijvoorbeeld om te veel rood uit het haar te halen zonder de kleur op te lichten.

Na het wassen met een neutrale shampoo aanbrengen op lengten en punten. Voor een lichte kleurcorrectie gebruiken als een shampoo en laten inwerken tot gewenste resultaat is bereikt.

Voor een middelmatige tot sterke kleurcorrectie, over het vochtige haar verdelen van nek tot kruin en aanbrengen op beide zij-partijen. Het haar met Color Save After Color Equalizer wassen en nabehandelen met Color Save PH Balancer. Indien nodig kleurbehandeling toepassen op droog haar. Niet gebruiken voor wenkbrauwen/wimpers. In geval van contact met de ogen onmiddellijk grondig uitspoelen met water.